Obilježavanje Svjetskog dana hospicija i palijativne skrbi

Već 10. godinu za redom u Gradu Kutini obilježavamo Svjetski dan hospicija i palijativne skrbi. Kada smo 2010. godine po prvi puta obilježili taj dan, privukli smo preko stotinu posjetitelja na tribinu koju smo održali u Arcus clubu POU-a Kutina. Iz godine u godinu pokušavamo pripremiti raznoliki program. Ideje su nam posebne baš kao i svi zaposlenici Zaklade. 

Odabrali smo film koji je izuzetno emotivan i poučan. O cijeni svoje ulaznice odlučujete sami. Ukoliko želite, možete kupiti majicu i biti dio promjena koje želite vidjeti u svijetu. Dizajn i pripremu za tisak majice  volonterski je odradio Max Križanić. Cijena majice iznosi 90,00 kn. 

Kod rasporeda sjedenja poštovat će se obavezni razmak u gledalištu između skupina. Na ulazu će se mjeriti temperatura i dezinficirati ruke, a nošenje maske za lice je obavezno. Ukoliko ih zaboravite dobiti ćete maskicu na poklon od nas. 

Pisanjem porukama osobama koje su bile dio našeg života i puštanjem svjetlećih lampiona zaokružiti ćemo ovu manifestaciju koju održavamo uz pomoć i suradnju Grada Kutina i POU, te učenicima Srednje škole Tin Ujević i Đačkog doma u Kutini. Donacijom za lampione pomažete razvoju organizacije. 

U programu na Trgu dr. Franje Tuđmana podržati će nas glazbena škola Borisa Papandopula i Kazališna amaterska družba Beskućnici. 

Pridružite nam se u događanjima koje smo pripremili za vas. Detalje možete pročitati na plakatu. 

Budite prijatelji palijative, filantropi... budite ljudi.

Budite i vi s nama kako bi i mi u pravom trenutku bili s vama.