Svjetski dan hospicija i palijativne skrbi

I ove godine po 10. puta u Gradu Kutini obilježavamo Svjetski dan hospicija i palijativne skrbi. 2010. godine kada smo imali prvo obilježavanje privukli smo preko stotinu posjetitelja na tribinu koju smo održali u Arcus clubu POU-a Kutina. Iz godine u godinu pokušavamo pripremiti raznoliki program. Ideje su nam posebne baš kao i svi zaposlenici zaklade. 

Film koji ćemo vam prikazati izuzetno je emotivan i poučan. O cijeni svoje ulaznice odlučujete sami. Ukoliko želite imati ćete priliku kupiti majicu. Dizajn i pripremu za tisak majice  volonterski je odradio Max Križanić. Cijena majice iznosi 90,00 kn. 

Kod rasporeda sjedenja poštovat će se obavezni razmak u gledalištu između skupina. Na ulazu će se mjeriti temperatura i dezinficirati ruke, a nošenje maske za lice je obavezno. Ukoliko ih zaboravite dobiti ćete maskicu na poklon od nas. 

Pisanjem porukama osobama koje su bile dio našeg života i puštanjem svjetlećih lampiona zaokružiti ćemo ovu manifestaciju koju održavamo uz pomoć i suradnju Grada Kutina i POU u Kutini, učenicima Srednje škole Tin Ujević i Đačkog doma u Kutini. Donacijom za lampione pomažete razvoju organizacije. 

Pridružite nam se u događanjima koje smo pripremili za vas.

Budite prijatelji palijative, filantropi... budite ljudi.

Budite i vi s nama kako bi i mi u pravom trenutku bili s vama. 

Novosti i događanja

Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.