Volontiranje - MOJ izbor

Zaklada Sandra Stojić i ove godine sudjeluje u manifestaciji Hrvatska volontira koju na razini Hrvatske organizira Hrvatska mreža volonterskih centara.

Predviđene aktivnosti ove godine nose naziv Volontiranje - MOJ izbor.

23.-24.05.2017. Volonteri Zaklade Sandra Stojić posjetiti će štićenike nekoliko udomiteljskih obitelji na području grada Kutine. Cilj ove akcije je uljepšati dan i provesti vrijeme u druženju s osobama starije životne dobi.

25.-26.05.2017. Dani otvorenih vrata. U vremenu od 10-14 sati, tim Zaklade Sandra Stojić otvara svoja vrata u Crkvenoj 6 u Kutini. Pozivamo sve zainteresirane građane našeg grada koji žele činiti dobro, da se uključe u demokraciju na djelu i počnu stvarati zajednicu u kakvoj žele živjeti. Budite pokretači i nositelji pozitivnih promjena!

25.05.2017. U vremenu od 08-20 sati u prodavaonici DM - poslovnica Kutina, zaposlenice prodavaonice volontirati će u sklopu naše akcije 'Volontiranje - MOJ izbor'. Volonterke - djelatnice DM-a raditi će u majicama Zaklade Sandra Stojić i dijeliti brošure pod naslovom 'Želim biti volonter'.

25.05.2017. U 20:00 sati, u kinu Kutina, pod pokroviteljstvom POU u Kutini, prikazati će se igrani film pod nalsovom 'More u meni' kojim želimo afirmirati život. Ovim putem pozivamo sve građane Grada Kutine da dođu pogledati ovaj film kako bi shvatili važnost sustavnog provođenja palijativne skrbi u svakoj sredini.