Hrvatska volontira - pozitivna struja volonterstva KUTINA!

Od 21. do 25. svibnja 2018. godine Zaklada Sandra Stojić sudjelovala je u nacionalnoj akciji Hrvatska volontira s nazivom akcije 'Hrvatska volontira - pozitivna struja volonterstva KUTINA!'. Volonterski centar Zaklada Sandra Stojić izuzetno je zadovoljan s ovogodišnjim odazivom građana grada Kutine i njihovim sudjelovanjem u provedenim aktivnostima.

21. svibnja 2018. održana je u HZZ Područni ured Kutina za nezaposlene osobe radionica Volontiranjem do radnog mjesta po programu Zaklade 'Volontiranje u lokalnoj zajednici'. Suradnja s HZZ Kutina je jako dobra i na radionicu se odazvalo 25 osoba koje su se vrlo aktivno uključile u diskusiju o volontiranju.

23. svibnja 2018. u našu kampanju uključile su se i djelatnice dm - prodavaonice u Kutini i tako nam pomogle u promociji korporativnog volontiranja što znači da se i tvrtke mogu uključiti u volontiranje i time stimulirati svoje radnike na volontiranje.

Od 23. do 25. svibnja 2018. u Zakladi smo imali Dane otorenih vrata gdje su se građani mogli doći informirati i uključiti u volontiranje.

Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.