Timski sastanak i edukacija

Jučer je u prostorijama Zaklade Sandra Stojić održan još jedan timski sastanak projektnog tima i 20 zaposlenica koje su u radni odnos ušle preko projekta Žene su snaga zajednice. Ovoga puta tema sastanka bila je nova uredba o gospodarenju komunalnim otpadom. Iz tvrte Eko Moslavina došli su predstavnici koji su nas upoznali s novim Zakonom o održivom gospodarenju otpadom, kako zbrinjavati otpad, reciklirati ga, kako postupati s otpadom te na kraju s postupkom odvoza. 

20 zaposlenih žena u projektu svakodnevno pomaže i brine o 100 krajnjih korisnika koji su uglavnom osobe starije životne dobi u težem društvenom položaju u svim naseljima na području grada Kutine. Oni još uvijek nisu sigurni kako pravilno odlagati i zbrinjavati otpad te smo stoga smatrali da je potrebno educirati naše zaposlenice kako bi korisnicima prenijele ispravne informacije.

Razgovor i predavanje bili su izuzetno korisni i još jednom se zahvaljujemo djelatnicima Eko Moslavine na susretljivosti i razumijevanju te se nadamo da smo pomogli kako našim djelatnicama tako i krajnjim korisnicima.

Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.