Timski sastanak

Dana 18.4.2023. godine u prostorijama Zaklade Sandra Stojić održan je timski sastanak u svrhu koordinacije rada u sklopu projekta Žene su snaga zajednice – faza III. Aktivno i cjelovito od početka veljače 2023. godine Zaklada Sandra Stojić provodi projekt kojim djeluje na terenu pružanjem usluga krajnjim korisnicima (starije i nemoćne osobe). Na sastanku su sudjelovali članovi projektnog tima i 25 zaposlenih žena koje rade na terenu i pružaju uslugu 150 krajnjih korisnika.

Sve projektne aktivnosti projekta Žene su snaga zajednice – faza III odvijaju se prema planu te se upraviteljica Zaklade gđa. Biserka Stojić zahvalila svima angažiranima na projektu na uloženom trudu.

Terenske izvršiteljice projekta iznijele su svoja iskustva neposrednog rada na terenu te se razgovaralo o važnosti cjelovitog interdisciplinarnog pristupa u zbrinjavanju osoba starije životne dobi.

Obzirom da su žene koje rade na terenu iznijele zabrinutost za mentalno zdravlje svojih korisnika, upraviteljica ih je pozvala na predavanje o mentalnom zdravlju koje će održati Marija Petranović, mag.psych. 19.4.2023. u knjižnici Tehničke škole Kutina. 

Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.