Slikovnica 'Miš Kratkorep i sendvič od sira'

U sklopu projekta 'Zajedno za Kutinu', Zaklada Sandra Stojić je u suradnji s partnerima projekta i OŠ Stjepan Kefelje iz Kutine izradila slikovnicu na temu potresa pod nazivom 'Miš kratkorep i sendvič od sira'. Slikovnica je namijenjena djeci vrtićke/predškolske dobi, a izradila su je djeca, odnosno, učenici OŠ Stjepana Kefelje uz pomoć psihologinje Tajane Sikaček i partnera projekta: Zajednica tehničke kulture Kutina, Kulturno-umjetničko društvo 'Repušnica' Repušnica, Udruga za podršku i razvoj 'Čaroban put', Zajednica Talijana – Dante – Moslavina. Tekst je osmislila psihologinja OŠ Stjepana Kefelje Tajana Sikaček, a ideja je potekla od Ivana Devčića, učitelja.


Ilustracije su nacrtala djeca, odnosno učenici OŠ Stjepana Kefelje: Sara Jelić, Elena Salvador, Lana Gredelj, Patrik Rajčević, Noemi Znika i Tamara Blagojević. Tema je namijenjena našim najmlađima te je tako u suradnji s dječjim vrtićem Kutina i ravnateljicom Sandrom Todorov, u objektu 'Maslačak' dana 26.4.2023. djeci predškolske dobi pročitana slikovnica uz razne radionice koje su osmislili i proveli učenici OŠ Stjepana Kefelje uz pratnju psihologinje Tajane Sikaček….kviz znanja, crtanje i face painting su bile dio zabavnog dana za djecu.

Zahvaljujemo učenicima OŠ Stjepana Kefelje, psihologinji Tajani Sikaček, ravnatelju OŠ Stjepana Kefelje Ivici Petroviću, Dječjem vrtiću Kutina, ravnateljici vrtića Sandri Todorov, pedagoginji Sanji Runjić, odgojiteljicama i djeci :)

 

Izradu web stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.